RRETH NESH

Nëse diçka na ka mbajtur në ritëm dhe në formë është cilësia e punës që kemi bërë, për çka jemi krenarë.

Rreth nesh 

“Bashkimi Projekt” është kompani për projektim, ndërtim dhe mbikëqyrje, që ka seli në Prishtinë, qysh nga viti 2009, që është edhe viti i themelimit të kompanisë. 

Tiparet kyçe që e dallojnë punën tonë janë profesionalizmi, përkushtimi dhe korrektësia e dëshmuar ndër vite dhe falë këtyre tipareve ne jemi pozicionuar në treg si alternativa e parë e klientëve që dëshirojnë ambiente të këndshme me planifikim, dizajn dhe ndërtimin e klasit të parë.

Puna e suksesshme ka bërë që ne si kompani të kemi një angazhim të gjerë në projektet që nuk janë vetëm objekte të banimit individual dhe shumë-banesorë, por edhe të institucioneve edukative, kulturore, objekteve sportive dhe shumë objekte të sferave tjera.

Secili objekt do trajtimin e tij të veçantë dhe kjo ka bërë që stafi ynë profesional të jetë i adaptueshëm në secilin projekt që kemi realizuar, duke u krenuar me secilin metër kub beton të vendosur dhe me secilin bllok të murosur.
Ne jemi të përkushtuar se klienti të futet në banesën e tij dhe ajo të jetë sikur i është thënë dhe sikur ai e ka menduar. Gjithçka lëviz përpara nga ne, vetëm që klienti të jetë i kënaqur.

Nëse diçka na ka mbajtur në ritëm dhe në formë është cilësia e punës që kemi bërë, për çka jemi krenarë në çdo pore.

Misioni ynë

Si kompani ndërtimore profesionale, ne fokusohemi në inovacion dhe ruajtjen e kualitetit duke u kujdesur që projektet ti përfundojmë në kohën e paraparë. Për ne, vlera e projektit nuk përcakton kriteret e ndërtimit.

Vlera e punës

“Bashkimi Projekt” ka aktualizuar një sërë projektesh të larmishme dhe specifike, si kompani me përvojë shumë vjeçare ofron një mjedis pune që të ndihmon të rritesh profesionalisht, poashtu qasje proaktive dhe të orientuar drejt punës dhe krijimit të suksesit.

Kualiteti

“Bashkimi Projekt” ushtron një aktivitet të plotë në fushën e ndërtimit nga fillimet e punës ndërtimore e deri në dorëzimin e ndërtesës tek klienti. Respektimi serioz i parametrave në fushën e projektimit, ndërtimit dhe mbikqyrjes, bën që “Bashkimi Projekt” të vijë si lider në ajkën e ndërtimeve në tregun tonë, duke përmbushur të gjitha standardet ndërkombëtare për cilësi.

0
Projekte të kompletuara
0
Klient të kënaqur
0
Të punësuar