PROJEKTET

Puna e suksesshme ka bërë që ne si kompani të kemi një angazhim të gjerë në projekte

Projektet aktuale
Objekti është i pajisur me leje urbanistike dhe ndërtimore nga komuna e Prishtinës, “Breznica Residence” gjendet në lagjen e Muhaxherëve
Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta, megjithatë
Nuk është e lehtë të gjeni firmën ndërtuese që mendon si ju, megjithatë nuk është as e pamundur. “FISNIKU” është
Projektet e përfunduara
E projektuam dhe po e ndërtojmë me kënaqësi Kompleksin "DERIN Rezidence". Edhe një vlerë shtesë për Lagjën e Muhagjerëve, në
Aty ku rehatia, komoditeti dhe siguria janë bashkuar në një vend. Projekt që do mahnitë nga madhështia, ndryshe nga të
Qëllimi jonë është që përmes ndërtimeve tona të krijojmë për ju, një standard evropian të jetesës. Projekt që do t’ju
I ndërtuar në një nga pjesët më atraktive, në zonë të qetë, larg pluhurit dhe zhurmës së tij, me pamjen
Projektuam sallonin e qeramikave me të gjitha detajet është ajo që e bënë këtë objekt të dallohet nga larg. Dizajnuam
E veçantë, elegante dhe ndryshe nga ofertat tjera, rehati dhe komoditet qw zgjat! “TRIO” është një projekt në të cilin
Kompleksi “Blerti” me veçantitë e tij ofron standarde europiane për banorët, ku një përqindje e madhe e truallit është gjelbërim