E veçantë, elegante dhe ndryshe nga ofertat tjera, rehati dhe komoditet qw zgjat!

“TRIO” është një projekt në të cilin është planifikuar që të përmbushën të gjitha nevojat e juaja për banim, kompleksi do të ketë menaxhim efikas të përhershëm edhe pas dorëzimit të objektit, rëndësi e veçantë i është kushtuar aspektit të mirëmbajtjes dhe shërbimeve 24/h për banorët.

Kompleksi është i pajisur me leje të rregullt urbanistike dhe ndërtimore. Me një distancë të madhe në mes të objekteve, ofrohen plane të banesave me sipërfaqe të ndryshme.

Në çdo banesë (ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore, lokal dhe mundësinë e ngrohjes nga Termokosi.

Muret ndarëse: ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik. Kualiteti i dyshemeve: dysheme laminati dhe pllaka qeramike. Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h, ujë i pijshëm përmes sistemit te filtrimit 24h, sigurim ne hyrje te objekteve 24h, vëzhgim me kamera dhe alarme për mbrojtjen e pasurisë tuaj, hapësira gjelbëruese që rrethon objektet dhe i jep një pamje të veçantë.