Qëllimi jonë është që përmes ndërtimeve tona të krijojmë për ju, një standard evropian të jetesës.

Projekt që do t’ju mahnitë nga arkitektura  dhe madhështia që posedon është edhe Kompleksi Leka i projektuar duke përzgjedhur çdo detaj me kujdes të madh.

Kompleksi është i pajisur me leje të rregullt urbanistike dhe ndërtimore. Me një distancë të madhe në mes të objekteve, ofrohen plane të banesave dhe lokaleve me sipërfaqe të ndryshme.

Orientimi i kompleksit është shumë i mirë për banim dhe me ndriçim të mjaftueshëm, i konceptuar si një pikë referimi, duke ju bashkuar procesit të rizhvillimit urban që është duke u bërë aktualisht. Brenda një blloku të plotë me ndërtesa dhe funksione prestigjioze, dizenjimi i ndërtesës së re i kushton vëmendje të veçantë shtëpive në natyrë dhe arredimit të jashtëm.

Këtu do të jetohet ndryshe, më komoditet, rehati dhe siguri për të gjithë. Një vend për banim sikurse këto komplekse, të gjithë e duan për vete dhe për fëmijët e tyre! Zgjedh të jetosh në këto komplekse, dhe aty do të gjëni çelësin e lumturisë suaj familjare!