Nuk është e lehtë të gjeni firmën ndërtuese që mendon si ju, megjithatë nuk është as e pamundur.

“FISNIKU” është kompleksi afaristo-banesor që do jetësohet nga kompania jonë, “Bashkimi Projekt” në lagjen Mati 1, përkatësisht në bllokun B-19.

Ky projekt i ri është sa në zemër të kryqëzimeve kryesore, aq edhe larg zhurmave dhe pluhurit të qytetit, aty ku mund të jetosh në relaks total, duke shijuar investimin që ke bërë.

“FISNIKU”, vjen me pesë blloqe afaristo-banesore, me një arkitekturë unike e të përkryer, ka aq shumë karakteristika të cilat e bëjnë këtë kompleks të veçantë sa që është e pamundur që ky kompleks të mos bëhet i preferuari juaj.

Një vend për banim sikurse ky kompleks, të gjithë e duan për vete dhe për fëmijët e tyre!

Katalogu 1

Katalogu 2