Kompleksi “Blerti” me veçantitë e tij ofron standarde europiane për banorët, ku një përqindje e madhe e truallit është gjelbërim dhe rekracion për fëmijët.

Me një dizajn unik dhe bashkëkohor, kompleksi ofron standardet më të larta të ndërtimtarisë dhe një jetesë kualitative.

Kompleksi hap dyert e një jetese bashkëkohore dhe ofron qasje për çdo banorë që dëshiron të jetojë në zonën më të bukur të qytetit ku frymohet lirshëm në zonën qëndrore të qytetit në zonën e Kalabrias.

Madhështia dhe luksi i këtij kompleksi do të zbukurojë jetën e familjeve të cilat do të banojnë në të. Kompleksi “Blerti” do të jetë simbol për jetesë premium dhe vetë kompleksi do të jetë pjesë planeve urbanistike të qytetitt dhe mostër e ndryshimit dhe madhështisë.

Duke marrë parasysh kërkesat e klientëve tanë, që kanë besuar në emrin tonë, të konfirmuar për standartet e larta, sjellim aplikimin e teknologjive të fundit në ndërtim për të ofruar cilësinë më të lartë në çdo njësi banimi. Sepse ky kompleks është në funksion të banoreve në rradhë të parë!