BASHKIMI PROJEKT
Ndërtojmë të ardhmen!
Projektet aktuale
Objekti është i pajisur me leje urbanistike dhe ndërtimore nga komuna e Prishtinës, “Breznica Residence” gjendet në lagjen e Muhaxherëve
Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta, megjithatë
Nuk është e lehtë të gjeni firmën ndërtuese që mendon si ju, megjithatë nuk është as e pamundur. “FISNIKU” është
Projektet e përfunduara
E projektuam dhe po e ndërtojmë me kënaqësi Kompleksin "DERIN Rezidence". Edhe një vlerë shtesë për Lagjën e Muhagjerëve, në
Aty ku rehatia, komoditeti dhe siguria janë bashkuar në një vend. Projekt që do mahnitë nga madhështia, ndryshe nga të
Qëllimi jonë është që përmes ndërtimeve tona të krijojmë për ju, një standard evropian të jetesës. Projekt që do t’ju
I ndërtuar në një nga pjesët më atraktive, në zonë të qetë, larg pluhurit dhe zhurmës së tij, me pamjen
Projektuam sallonin e qeramikave me të gjitha detajet është ajo që e bënë këtë objekt të dallohet nga larg. Dizajnuam
E veçantë, elegante dhe ndryshe nga ofertat tjera, rehati dhe komoditet qw zgjat! “TRIO” është një projekt në të cilin
Kompleksi “Blerti” me veçantitë e tij ofron standarde europiane për banorët, ku një përqindje e madhe e truallit është gjelbërim

Shërbimet

Menaxhim të ndërtimit

“Menaxhimi i Ndërtimit” mundëson harmonizimin e burimeve financiare, materiale dhe humane duke parandaluar maksimalisht ndodhitë e padëshiruara që shkaktojnë rritje të kostove dhe vonesë...

Dizajnim të projektit

Studio jonë bashkon praktikat më të mira të arkitekturës moderne me njohuri lokale për të ofruar klientëve të saj konceptet të reja, projektim të përpiktë të detajuar, studim dhe analizë të plotë...

Shërbime për ndërtim

Me kalimin e viteve “Bashkimi Projekt” ndërtoi objekte të ndryshme civile dhe publike duke zgjeruar vit pas viti eksperiencat në fushën e ndërtimit. Misioni i kompanisë nuk ka ndryshuar që nga themelimi i saj...

Rreth Nesh

“Bashkimi Projekt” është kompani për projektim, ndërtim dhe mbikëqyrje, që ka seli në Prishtinë, qysh nga viti 2009, që është edhe viti i themelimit të kompanisë. 

Tiparet kyçe që e dallojnë punën tonë janë profesionalizmi, përkushtimi dhe korrektësia e dëshmuar ndër vite dhe falë këtyre tipareve ne jemi pozicionuar në treg si alternativa e parë e klientëve që dëshirojnë ambiente të këndshme me planifikim, dizajn dhe ndërtimin e klasit të parë.

0
Projekte të kompletuara
0
Klient të kënaqur
0
Të punësuar